Massagebehandling

Madeleine Wallin är Diplomerad Massageterapeut och tar hand om dig med förebyggande och rehabiliterande massagebehandlingar.

Klassisk massage tillhandahålls även av Homiatriker Sylvia Agorander.

Svensk klassisk massage

Detta är en djupt närande och frigörande muskelmassage. De positiva effekterna av klassisk massage är både fysiska och mentala: Spända muskler mjukas upp och blir mer elastiska. Blodcirkulationen till musklerna ökar. Avslappning ökar och andningen lugnas ner, stress motverkas. Bindväven mjukas upp och ärrbildning efter skador i muskler motverkas kramper och låsningar löses. Massagebehandlingen har en lugnande effekt på nervsystemet - frigör lugn-och-ro-hormonet oxytocin, vilket motverkar stresshormoner i kroppen. En klassisk massagebehandling skapar ett allmänt välbefinnande i kroppen.  

Avancerad massage är en fördjupning av klassisk massage. Fråga Madeleine om du är nyfiken.

Triggerpunktsmassage kan läggas in i en klassisk massagebehandling om det känns befogat. En triggerpunkt är en hyperöm punkt i muskulaturen som kan orsaka smärta och spänningar lokalt eller på andra områden i kroppen. Madeleine lokaliserar och behandlar dess punkter. Det är en mycket frigörande och kraftfull teknik som lösgör blockerad energi och återger flöde i kroppen. Rörelseinskränkning och värk kan befrias.

Intuitiv massage

Här låter Madeleine sin intuition vägleda henne, och det gör behandlingen än mer individuellt anpassad just för dig.

Taktil massage

Taktil massage går inte ner i muskulaturen utan har som syfte att öka avslappning och välbefinnande.

© 2017 by Holistic Care Naturmedicin. Proudly created with Wix.com