Välkommen!

Meddelande med anledning av skärpta rekommendationer pga Covid-19

I och med att rekommendationerna har skärpts vill vi meddela följande vad gäller behandlingar hos Holistic Care Naturmedicin:

Madeleine Wallin har inga bokningsbara tider under perioden 12/11 till 31/1-21.

Karin Eken kommer preliminärt att erbjuda klassisk massage i form av elevbehandlingar till rabatterat pris från 1/2-21.

Terapimetoderna Massage, Healing, Djupvågsbehandling och Dorn Metod ligger inte bokningsbara hos någon av oss just nu. Vi återkommer inom kort med hur vi planerar att jobba de närmaste månaderna.

Observera att om du har rätt till friskvårdspeng som behöver lösas in innan årsskiftet, så finns ofta möjlighet att för denna friskvårdspeng få ett friskvårdskort, som fungerar som ett presentkort men är personligt. Vi kommer att utöka giltighetstiden om det är nödvändigt, så ingen ska känna att man behöver gå miste om sin friskvård. Kontakta oss på 070-9540915 så försöker vi lösa det. 

Och - har du akut ont just nu kanske en akupunkturbehandling kan vara ett mycket bra alternativ till en massagebehandling?

Sylvia Agorander fortsätter att ta emot för naturmedicinska behandlingar, men har sedan tidigare vidtagit följande åtgärder:

  • hon bär munskydd

  • extra hygienåtgärder såsom desinfektion av ytor och föremål

  • glesare bokning så att färre personer befinner sig i lokalen

  • byte mellan olika rum så att de hinner vädras ur

  • strävar efter att inte vara i rummet hos patient längre än motiverat.

 

Dessutom påminner vi om möjligheten till telefonkonsultation hos Sylvia Agorander, för behandling med homeopatika, cellsalter,örter eller kosttillskott. Ordinerade medel skickas per post.

Skulle någon som har en bokning hos oss ha förkylningssymtom är det naturligtvis gratis att avboka tiden - ring Sylvia 070-9540915. Detsamma om du är äldre eller riskgrupp. Eller om du känner att det är olämpligt under rådande omständigheter att fullfölja din bokning. Däremot debiteras uteblivande utan avbokning.

Tillsammans ska vi hantera den situation som nu föreligger på bästa sätt vi kan.

/Sylvia Agorander

 

 

Välkommen!

 

Hos oss blir du omhändertagen av Homiatriker Sylvia Agorander eller diplomerad och certifierad kroppsteraput Madeleine Wallin. 
Med vår långa erfarenhet och vårt stora intresse för den självläkande människan hjälper vi dig att uppleva livet som mer njutbart genom att hjälpa kropp och själ finna mer harmoni.

Vare sig du har ont i ryggen, problem med hälsan eller är allmänt stressad och sliten så gör vi vårt bästa för att finna en bra lösning för just dig, i samarbete med dig.

De metoder vi erbjuder är akupunktur (CCM/TCM, NADA), massagebehandling, fasciabehandling med Djupvåg, Dorn metod, homeopati, healing, och behandling av hållningen med hjälp av podopostural terapi.

Välkommen att höra av dig!

Besöksadress
  • Facebook Social Icon

Följ oss på

Norra Allén 1 

654 64 Karlstad

070-9540915

Senast uppdaterad 2021-01-05

Holistic Care Naturmedicin i Carlstad, Karlstad, Sweden    sylvia@holisticcare.se     054-181757    070-9540915

© 2017 by Holistic Care Naturmedicin. Proudly created with Wix.com