Välkommen!

Meddelande med anledning av Covid-19

Vi följer ständigt vad Folkhälsomyndigheten sänder ut för rekommendationer, och vill vara del i att minska spridningshastigheten på det nya Coronaviruset. Skulle någon som har en bokning hos oss ha förkylningssymtom är det naturligtvis gratis att avboka tiden - ring Sylvia 070-9540915. Detsamma om du är äldre eller riskgrupp. Eller om du känner att det är olämpligt att gå någonstans.

Naturligtvis tillämpar vi alltid hygieniska riktlinjer som syftar till att förebygga alla typer av smittspridning, men i dessa tider kan det krävas mer än så.

Inom någon vecka eller två, beroende på situationen, kan vi komma att sluta ta emot på mottagningen. Sylvia kommer under tiden att erbjuda telefonkonsultationer för behandling med homeopatiska medel, medan akupunkturbehandlingar och manuella behandlingar får vänta. 

Möjlighet till sådan bokning kommer den dagen vi ställer om mottagandet.

Tillsammans kommer vi att hantera den situation som nu föreligger på bästa sätt vi kan.

/Sylvia Agorander

 

 

 

Hos oss blir du omhändertagen av Homiatriker Sylvia Agorander eller diplomerad och certifierad kroppsteraput Madeleine Wallin. 
Med vår långa erfarenhet och vårt stora intresse för den självläkande människan hjälper vi dig att uppleva livet som mer njutbart genom att hjälpa kropp och själ finna mer harmoni.

Vare sig du har ont i ryggen, problem med hälsan eller är allmänt stressad och sliten så gör vi vårt bästa för att finna en bra lösning för just dig, i samarbete med dig.

De metoder vi erbjuder är akupunktur (CCM/TCM, NADA), massagebehandling, fasciabehandling med Djupvåg, Dorn metod, homeopati, healing, och behandling av hållningen med hjälp av podopostural terapi.

Välkommen att höra av dig!

Besöksadress
  • Facebook Social Icon

Följ oss på

Norra Allén 1 

654 64 Karlstad

070-9540915

Senast uppdaterad 2020-08-25

Holistic Care Naturmedicin i Carlstad, Karlstad, Sweden    sylvia@holisticcare.se     054-181757    070-9540915

© 2017 by Holistic Care Naturmedicin. Proudly created with Wix.com