Mitt namn är Sylvia Agorander och jag är Homiatriker. Det innebär att jag har en fyraårig deltidsutbildning i basmedicin och alternativmedicin (examen 1985), med flera behandlingsmetoder till mitt förfogande. 

Jag är medlem i SNS, Svenska Naturmedicinska Sällskapet, ansvarsförsäkrad, och kvalitetssäkrad i branschorganisationen KAM. Jag följer dessa organisationers etiska regler och har tystnadsplikt. 

Jag vidareutbildar mig så fort jag får möjlighet och väljer då, förutom en och annan kongress, helst några få personer vars kunskap jag försöker ta till mig och integrera under lång tid. Jag har genomgått  Dr.Yair Maimons utbildning i hans metodik "Shen acupuncture". Det förändrade mitt arbetssätt totalt. Yvonne Farrells kurser i att behandla med de extraordinära meridianerna vid  psyko-emotionella störningar, infertilitet och den övergång som vi kallar klimakteriet, är andra exempel på givande vidareutbildning och fördjupning jag valde att göra. Jag har påbörjat en specialicering i integrativ onkologisk akupunktur som är ett stort arbetsfält internationellt. Dessutom intresserar jag mig speciellt för kvinnobesvär och fertilitetsproblematik och vidareutbildar mig ständigt inom detta.

För kort information om olika typer av akupunktur se under fliken "Behandling" och välj sedan akupunktur.

Sylvia Agorander

Homiatriker


 

 

Min filosofi är att varje person har sin egen syn på vad som är viktigt i livet och vad livskvalitet innebär. Gemensamt för de flesta är att livet upplevs mer njutbart när kropp och själ är i största möjliga harmoni och samarbetar utan svåra störningar.

Människan är en komplicerad varelse som ofta pressar sin kropp och sitt psyke till det yttersta för att leva upp till egna och andras förväntningar. Hon har sin hemvist i en storslagen natur som i sig har fantastiska möjligheter till självläkning. I den mån individen kan hitta ett sätt att avlägsna hinder för denna självläkning återvänder hälsa och livslust.

Det känns oerhört givande att kunna erbjuda några terapiformer som har växt fram under århundraden och årtusenden på olika håll i världen och som har hjälp många, genom att röra vid människans innersta natur: viljan att leva i harmoni med sig själv och andra, och förmågan att dra kraft ur naturen, som vi alla är förbundna med.

Övriga engagemang:

TCM Academy of Integrative Medicine (tcm.ac) - Content Editor

ICCM Congress (International Community of Chinese Medicine in Israel) -  svensk ambassadör för kongressen  

SNS - Svenska Naturmedicinska Sällskapet: Styrelseledamot, IT-ansvarig

Homitriker (skyddad yrkestitel)

examen 1985

-  1981-1983 basmedicin (skolmedicin)

-  1983-1985 naturmedicinska terapi-  metoder

Vidareutbildning / lärare:

Shen acupuncture m fl teman

för Dr- Yair Maimon 2011- 2017

ca 1-4 veckor per år

Qi Xuan Pulse Diagnosis

för Dr. Zhang Runjie, Kina 2014

Podo-posturalterapi

för Ina ter Harmsel och Wolfgang Schallmey, grundutbildning 2013

Transfigura

för Stanny Lansloot 2001-2016

Extra ordinary channels (tre fördjupningar om: psykoemotionella tillståndmenopaus,  infertilitet) med Yvonne Farrell via web 2013-2014

Akupunkturakademin

för Jan Lindborg och Peter Thorssell, 2017- pågående

Dorn Method 

för Jürgen Karpinsky 2017

Integrativ onkologisk akupunktur

ICZO (Belgien), + tcm.ac

Dr. Yair Maimon, Dr. Julia Hartung m fl 2018 - 

Madeleine Wallin

Diplomerad massageterapeut

Certifierad Healing touch-terapeut
 

 

Mitt namn är Madeleine, men jag kallas till vardags Madde.

 

Jag brinner för hälsa och friskvård. Jag är nyfiken av naturen och det har gett mig många härliga möten med människor och lett mig in på många intressanta vägar genom åren. Det är så sant att kunskap är lätt att bära och jag känner att fullärd kan jag aldrig bli, så jag fyller på med både personlig utveckling och olika vidareutbildningar när det är dax och jag väljer mina lärare och innehåll med omsorg.

När du kommer till mig, är min önskan att du känner dig sedd och hörd, jag har respekt för din integritet, jag är lyhörd för dina behov och tillsammans hittar vi en behandling som är anpassad för dig. Det kan vara för dagen eller med en plan för en serie behandlingar.

 

Jag har en stark tro på goda samarbeten, som skänker trygghet och lugn för den enskilda människan. Där min kompetens inte fullt räcker till, kan jag med varm hand länka till någon som besitter den kompetensen. Prestigelöst och enkelt.

 

Känn dig varmt Välkommen!

Undersköterska 1995 - Vårdgymnasiet

Dipl/ cert massageterapeut -Svenska Hälsoteamet

Certifierad Healing-Touch-terapeut - Colorado Center for Healing Touch

Allt är energi Praxis - Jan Jordheim

Taktil beröring - Kristina Billinger

Reiki Healing - Lovisa Månson

Schamansk Healing - Lovis Månson

Medicinhjulet MunayKi - Lovisa Månson

Dorn Metod - Jürgen Karpinsky

D-HLR instruktör - Räddningstjänsten Värmland

© 2017 by Holistic Care Naturmedicin. Proudly created with Wix.com