Qigong

Var med och träna qigong! Det finns fortfarande platser!

Tisdagar kl. 10.00 och 16.30 på Uvsbygata 18, hos HC Hälsoklinik.

Tisdagar kl 19.00 på Filaregatan 5A , hos Yogasoul.

 

Kursstart 7:e september - kom gärna och prova på!

12 tillfällen à 1 timma och 15 minuter

Pris: 1750,-

 

Anmälan till Karin Eken 073-637 33 82 eller via knappen "intresseanmälan" nedan. Uppge gärna mobilnummer i meddelandet, samt vilken grupp du är intresserad av.

 

Qigong är en gammal kinesisk metod och en viktig del i den kinesiska medicinen som används för att förbättra hälsan och välbefinnandet.

Vid utövandet av qigong förenas mjuka harmoniska rörelser med andning och koncentration. Qigong motverkar stress och spänningar samt ger en förbättrad hälsa.


Det är lätt att lära sig qigong och den passar de flesta människor. Vid qigongträning varvas lugna harmoniska rörelser med mera kraftfulla uppiggande övningar. De flesta övningarna utförs stående men det går även bra att sitta ner. Ett träningspass brukar avslutas med stilla qigong som är en typ av meditation och avslappning.


Qigong är som en akupunkturbehandling utan nålar. Qi, vår livsenergi, är ett centralt begrepp i den kinesiska medicinen. Syftet med qigongträning är att öka flödet av energi och få den att cirkulera fritt i kroppens alla kanaler (meridianer).

 

Grupperna i Qigong leds av Karin Eken.

OBS! Plats: Ulvsbygatan 18, Karlstad eller Filaregatan 5A.

Anmälan till Karin Eken 070-544 86 76

eller via "Intresseanmälan" här.

Karin E.jpg
shutterstock_231236356.jpg